Kontakt

Hvis du lurer på et eller annet du vegrer deg for å nevne i kommentarfeltet, kan du kontakte meg på linesbibliotek[at]gmail.com. Jeg biter nesten aldri.

bokbilde1

11 tanker om “Kontakt”

  1. For en inspirerende blogg! Jeg har sendt linken til to ulike lesesirkler jeg er med i, og jeg vil gjerne bruke siden som inspirasjonskilde til litteratursamlinger i Kviteseid og Sandefjord.
    Godt gjort!

      1. Kun en bacheloroppgave å skrive dette halve året så jeg har fått litt av livet tilbake. Tror faktisk jeg har Persuasion stående hyllene mine, så det passer flotters. Etter «litt» stillstand på bloggen din var jeg litt usikker på lesesirkelfremdriften i 2015 🙂 Eg e me!

      2. Hurra!! Etter *litt* stillstand på bloggen har jeg hatt mye moro, rast fra meg, og er nå klar for ukentlig tvangsblogging i hele 2015. Vi kan sikkert kalle det å få livet tilbake, det også… På en måte 😉 Uansett gleder jeg meg til lesesirkel! Persuasion står på den opprinnelige listen fra 2006, men ble strøket i 2008.

  2. Ser at du har lyst til å lese Den synkende byen i høst – setter pris på det! Bare til info: Den er i handelen allerede, så du trenger ikke vente til oktober;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s