(Blogguratregistrering)

Jeg fikk ikke til å registrere meg på Bloggurat da jeg prøvde i vår, så jeg prøver på nytt. Siden ALLE ANDRE bokbloggere enn meg har fått dette til uten vanskeligheter, si gjerne fra hvis jeg gjør åpenbare feil. Tekniske bloggting er ikke min sterke side. Jeg er ikke engang sikker på om jeg vet hva Bloggurat egentlig er for noe. Men hvis ALLE ANDRE har det, vil jeg også ha.

Jeg prøver.

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/295335523860431700cf1c372ca516a094124eba

20 kommentarer til “(Blogguratregistrering)”

  1. Hehe, I wish! Det stemmer at jeg er med på listene som viser lenker inn og ut av bloggen min, men besøkende og sånn vises ikke. Jeg forstår ikke hva som er forskjellen mellom dem, og hvordan de kan måle det ene uten det andre, men det kan de tydeligvis. Mystisk!

   1. Aha, jeg forstår. Hvis du har limt inn den nye koden i bloggmerket som du har her nede på siden din så får vi håpe det var det som skulle til. Det skal jo ikke være noe mer hokuspokus, da er det nok Bloggurat det er noe rart med og ikke deg, Line.

   2. Den forklaringen liker jeg, så da satser vi på det. Koden er limt inn og jeg tror jeg har gjort det riktig i og med at måleren dukker opp på forsiden og ser ut som den skal. Men den er jo tom! Og det står ingenting på Bloggurats sider heller. Noen lesere må jeg da ha å telle, både du og Silje har jo vært her i dag…

 1. Jeg har fått en teller på bloggen og det ligger der inne hvor mange besøk og hvem som lenker til meg, men jeg får ikke opprettet konto slik at jeg kan legge inn kategori for eks. Det står at bloggurat ikke kan finne registreringslenken selv om jeg har prøvd flere ganger.

  1. Der ser du, da er det ikke bare meg (takk og pris!). Jeg har motsatt problem som deg: jeg har klart å opprette konto og legge inn kategorier, men besøkstelleren fungerer verken på bloggen min eller på Bloggurats sider. Egentlig er det ikke så viktig, for jeg har hørt rykter om at besøkstellerne i wordpress er mer pålitelige enn Bloggurats målinger. Men nettopp derfor er jeg nysgjerrig på hvor stor differansen er.

 2. Jeg leste blogggrautregistrering og var skikkelig nysgjerrig på hva du hadde funnet på. Spesielt etter første linje, «hæ? har alle blogggraut?». Ikke lett å være trøtt dyslektiker altså.

  Håper du får det tekniske over på din side 🙂

 3. Neida, ingen spøk. Jeg har dysleksi, dog ikke i så veldig alvorlig grad. Bare såpass at jeg fikk gleden av å bruke en av ungdomskolens veldig veldig få datamaskiner.

  1. Jøss! Det ville jeg aldri ha trodd. Men du skriver jo så godt? Og så riktig? Ok, det er sannsynligvis jeg som er fryktelig ignorant om hva dysleksi egentlig innebærer i praksis. Men kred til deg likevel!

 4. True shit altså, men, takk! Gikk lenge uten diagnose da, men det var stort sett fordi jeg leste for mye til å ha dysleksi – så jeg fikk beskjed om å slutte å så mange sulrvefeil i tekstene mine, og lese saktere.

  Godt er det lett nok å skrive med dysleksi – riktig er litt verre. Heldigvis finnes det gode retteprogram. Jeg skriver aldri uten retteprogram, og har full tiltro til alle røde, grønne og blåe (!) streker som dukker opp.

  1. Jeg kjenner et par andre med dysleksi som sannsynligvis har fått høre det samme som deg. De har en utrolig språksans og peiling på litteratur, men sliter med egen rettskriving. Betyr det at du bruker retteprogram også når du skriver eller svarer på kommentarer? (Hvis ja, kred for grundighet. Hvis nei, kred for at du skriver riktig likevel.) Jeg har i alle fall alltid hatt deg arkivert i bakhodet som en person som skriver både godt og riktig. Imponert, det er det jeg er, imponert og veldig overrasket. Jeg håper det ikke er derfor du vegrer deg for å skrive bokomtaler?

   1. Bokomtalevegringen skyldes (dessverre) ren latskap.

    Det er et slags retteprogram i nettleseren min, om det er helt stødig vet jeg ikke: men det kommer til stadighet røde streker, og da lyter jeg. Som regel. Hvis jeg sier så mye som to ord på engelsk, så googler jeg dem på forhånd. Eller bruker word.

    Og, takk nok en gang. Jeg har alltid trodd at jeg framstod som dyslektisk, men så er også et blogginnlegg himla mye lettere å renskrive enn en hel skoleoppgave.

   2. Hehe, latskap kan unnskylde det meste:-) Retteprogram er kjekke å ha. Jeg var alltid god i både rettskriving og grammatikk på skolen, men merker at jeg blir mer rusten ettersom årene går. Derfor googler jeg ufattelig mye for å være på den sikre siden og for å holde det ved like. Rart hvordan man kan ha skrevet et ord utallige ganger, for så plutselig å bli usikker på hvordan det staves.

    Og nei, du virker ikke dyslektisk i det hele tatt. De aller fleste har sine ting de skriver feil, og jeg vet ikke om noen som skriver 100% feilfritt. Derfor reagerer jeg heller ikke hvis noen skriver feil her og der, spesielt ikke på nett, og det er dessuten vanlig at det sniker seg inn noen tasteleifer her og der.

 5. Jeg har akkurat samme problem som deg. Skjønner ikke bæret hvordan jeg skal kategorisere bloggen min. Klin umulig. Den plinger og plinger, og jeg har konto, men den sier «du må opprette konto for å kategorisere bloggen din». Masse blogger er registrert, så jeg må jo være utrolig teit!!! Håper du skriver hva du gjør om du klarer å finne ut av det 🙂

  1. Jeg fant ut av det! Når du oppretter konto, ber bloggurat deg om å legge inn en bestemt kode som lenke i et innlegg på bloggen din. Det må være i et vanlig innlegg som ligger i feeden, altså ikke andre steder på bloggen. Det jeg gjorde feil, var at jeg bare skrev koden i innlegget uten å legge koden inn som lenke tilbake til bloggurat. Deretter kan du trykke ping på bloggurat og vente til de finner innlegget og bloggen din. Når den bekrefter å ha funnet bloggen din, får du anledning til å legge inn de kategoriene du ønsker og kan lime inn en besøksteller på bloggen. Lykke til! 🙂

  1. Så rart, for det fikk jeg til med en gang. Skal ikke det være enkelt å gjøre når man er logget inn? Får du opp siden hvor du kan velge og lagre kategorier? 100 ganger høres slitsomt ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s